marți, 18 noiembrie 2014

Comunicat N.A.T. - Alegeri prezidențiale 2014

Înfrângerea lui Victor Ponta și a PSD este un lucru pozitiv pentru țară, nu găsim însă niciun motiv să ne entuziasmăm de victoria lui Klaus Iohannis. Iohannis nu a demonstrat până acum că are capacitatea necesară pentru a pune țara pe un făgaș normal și nu a stârnit în noi nicio fărâmă de încredere că poate face față mafiei transpartinice și corupției generalizate.

Nu a dat niciun mesaj că este interesat să elimine legile restrictive în ceea ce privește constituirea de partide și astfel să poată participa la viața politică toți cei interesați pozitiv și capabili să reconstruiască țara.

Nu ne așteptăm să aibă o atitudine prietenoasă față de naționaliști și dezideratele noastre. Avem, desigur, pretenția de a nu mai fi urmăriți, hărțuiți, percheziționați, persecutați cum se întâmplă sub toate guvernările PSD.

duminică, 9 noiembrie 2014

9 NOIEMBRIE 2007 - CRONOLOGIE NAȚIONALIST-AUTONOMĂ


„Şase sau şapte oameni, nişte necunoscuţi, se adunau cu intenţia de a crea o mişcare cu scopul de a reuşi acolo unde, până în prezent, eşuaseră partide mari, cuprinzând mulţimi considerabile.”

Din istoricul naționaliștilor autonomi.

9 noiembrie 2007. Într-o berărie timișoreană câțiva tineri au hotărât crearea unei organizații care să militeze programatic, consecvent și perseverent pentru o Românie național-socialistă. Numele organizației s-a stabilit pe loc: „Ofensiva Odal”. A fost ales și semnul noii grupări, runa odal (simbolizând moștenirea strămoșească, originea, patria, ordinea).

Acest grup a generat anul următor, în 20 aprilie 2008, Mișcarea Naționaliștilor Autonomi (NAT).