marți, 18 noiembrie 2014

Comunicat N.A.T. - Alegeri prezidențiale 2014

Înfrângerea lui Victor Ponta și a PSD este un lucru pozitiv pentru țară, nu găsim însă niciun motiv să ne entuziasmăm de victoria lui Klaus Iohannis. Iohannis nu a demonstrat până acum că are capacitatea necesară pentru a pune țara pe un făgaș normal și nu a stârnit în noi nicio fărâmă de încredere că poate face față mafiei transpartinice și corupției generalizate.

Nu a dat niciun mesaj că este interesat să elimine legile restrictive în ceea ce privește constituirea de partide și astfel să poată participa la viața politică toți cei interesați pozitiv și capabili să reconstruiască țara.

Nu ne așteptăm să aibă o atitudine prietenoasă față de naționaliști și dezideratele noastre. Avem, desigur, pretenția de a nu mai fi urmăriți, hărțuiți, percheziționați, persecutați cum se întâmplă sub toate guvernările PSD.

Prin participarea la alegeri a peste 50% dintre alegători considerăm că este o severă înfrângere a noastră, a celor care considerăm că actuala „democrație” este profund denaturată, bolnavă, irecuperabilă și trebuie eliminată iar votul este o complicitate cu acest sistem. E evident că trebuie să facem și noi o analiză, să vedem dacă se impune o schimbare de strategie în modul nostru de acțiune pentru realizarea obiectivelor noastre naționaliste și patriotice.

Lupta continuă !

Naționaliștii Autonomi Timișoara

Un comentariu:

  1. Faceti analiza si schimbati strategia! Nu va mai plangeti de persecutari! Acestea se vor intensifica! Patriot nepersecutat nu s-a vazut inca! Cand sunteti pregatiti de JERTFA PERMANENTA, dati-ne de stire! Hiperboreenii...

    RăspundețiȘtergere